Business
ROZWIAZANIA FOOD SERVICE
@ROZWIĄZANIA DLA BUSINESS

Krótki przewodnik dla profesjonalnych baristów

Zapoznaj się z najlepszymi poradami prosto od ekspertów Lavazza.

Aby być dobrym baristą, należy nieustannie doskonalić własne techniki przygotowywania kawy, pogłębiać wiedzę na jej temat oraz eksperymentować z nowymi mieszankami i smakami.

Niezależnie od tego, czy jesteś baristą poziomu Top, Master czy Junior, niezbędne jest opanowanie podstaw: od wiedzy na temat rodzajów kawy po parzenie idealnego espresso.

Dlatego też stworzyliśmy tabelę parametrów ekstrakcji, która będzie wsparciem podczas parzenia mieszanek Tales of Italy. Tabela ta to krótki przewodnik po parametrach ekstrakcji (czas, temperatura, ilość wody i ilość kawy), który pozwoli uzyskać idealny efekt w filiżance za każdym razem.

Dodatkowo możesz pobrać sześć kart informacyjnych na temat Tales of Italy, z których każda dotyczy innego aspektu produktu i jego historii.

Dowiedz się więcej, pobierając karty informacyjne Tales of Italy.

Alt
Podróż Kolekcji
Alt
Opakowania Kolekji
Alt
Galleria
Alt
Canal Grande
Alt
Trastevere
Alt
Fermentacja
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
 alt alt
BIZNES TO PODRÓŻ

Skontaktuj się z nami, jeśli chcesz, by prowadzone przez Ciebie miejsce stało się częścią oryginalnej włoskiej kawowej podróży!

ODKRYJ WIĘCEJ

OBSŁUGA KLIENTA

Potrzebujesz pomocy? Sprawdź często zadawane pytania lub skontaktuj się z nami.

TRAINING CENTER

Dowiedz się więcej o naszej ogólnoświatowej sieci szkół kawy.